Je vindt het hier en je vindt het daar, binnenkort hier alles bij elkaar. Ter ondersteuning van de Belgische handelaar.

Meer info omtrent Megasto

 

Meer info voor de consument

Meer info voor de handelaar

Samen online, samen sterk!

Plaats gratis uw artikels op onze Megasto webshop met méér dan 3800 productcategorieen en plaats voor méér dan 500.000 artikels. Mis deze trein niet!

 Bekijk onze informatiefolder

Het doel

Eén grote webshop met producten van de lokale en regionale handelaars voor elke consument.
De bezoeker heeft keuze uit een uitgebreid aantal rubrieken, verschillende winkeliers en regio’s. Een platform waar u uw assortiment, of een deel ervan kan aanbieden en dit tegen een zeer lage administratiekost per bestelling. Dit enkel indien de klant uw product besteld.

Een feit

Megasto biedt de mogelijkheid om naast uw fysieke winkel of bedrijf ook online sterk te staan en dit samen met andere handelaars op één platform. Zeker als u vandaag nog geen online shop heeft waarop uw klanten meteen kunnen bestellen en betalen. Maar zelfs in combinatie met uw reeds bestaande online shop is dit voor u de geschikte kans. Bovendien kan u onmiddellijk starten zonder investering.

Het enige dat we van u vragen is om ons een Excel-bestand van uw artikelen te bezorgen, samen met uw fotobestanden. Wij verwerken deze en na 2 dagen staan uw artikels op de Megasto-shop, klaar om te worden besteld door de consument.

Contacteer ons snel voor meer info

Meer info voor de consument

Vandaag zit Megasto nog in zijn opstartfase. Binnenkort kan u hier een uitgebreid assortiment van producten vinden aangeboden door verschillende Belgische handelaars.

U hoort nog van ons!